Na het afscheid nemen en de crematie of begrafenis van een dierbare ontstaat er bij nabestaanden regelmatig de behoefte om de overleden dierbare zo dicht mogelijk bij zich te houden. Gedenksieraden en overige gedenkartikelen maken dit mogelijk.

Assieraden zijn unieke gedenksieraden voor elke dag. Ze zijn perfect te dragen in combinatie met andere sieraden. Buitenstaanders zullen niet zien dat iemand een assieraad draagt. Het is dan ook aan de drager om te beslissen of het wel of niet verteld wordt aan buitenstaanders.

De sieraden worden gevuld met een kleine hoeveelheid as. De meeste sieraden kunnen ook gevuld worden met bijvoorbeeld een haarlok, een stukje stof of een beetje aarde van het graf. Assieraden kunnen eenvoudig thuis gevuld worden, maar vanzelfsprekend kunnen wij dit ook verzorgen.

Naast assieraden hebben wij ook een mooie verfijnde collectie aan gedenksieraden waarin de vingerafdruk van een overleden dierbare kan worden gegraveerd. Uniek en persoonlijk, van onschatbare waarde.

Ook hebben wij een prachtige collectie mini-urnen. Mini-urnen zijn een uitkomst wanneer meerdere nabestaanden een deel van het as willen bewaren.

Wanneer een dierbare komt te overlijden, kan het zijn dat meerdere nabestaanden een deel van het as willen bewaren. Een kleine urn ook wel mini urn genoemd biedt dan uitkomst. In een mini urn kan een kleine, symbolische, hoeveelheid as bewaard worden, of een beetje zand van het graf of een haarlokje. Urnencenter biedt een scala aan mini urnen in verschillende formaten en stijlen.

Hieronder treft u ons aanbod van sieraden en mini-urnen aan. Klik op een van de vier categorieën om de sieraden of mini-urnen te bekijken.