Het Uitvaarthuys, het uitvaartcentrum van Konink Uitvaartbegeleiding, biedt vele mogelijkheden rondom het afscheid nemen van een overleden dierbare.

 

Verzorging en Opbaring

Bij het Uitvaarthuys beschikken wij over een afzonderlijke ruimte voor de laatste verzorging van uw overleden dierbare. Als nabestaanden kunt u hier vanzelfsprekend bij aanwezig zijn en (indien u dat wenst) helpen bij de verzorging.

Verzorgingsruimte

Indien er gekozen wordt voor opbaring in Het Uitvaarthuys zijn daarvoor twee mogelijkheden (op basis van beschikbaarheid).

Zo kan uw dierbare worden opgebaard in onze met zorg ingerichte Familiekamer. Dit is een separate ruimte waarvan u tijdelijk zelf een sleutel krijgt. Zo kunt u tot de dag van de uitvaart op elk door u gewenst moment een bezoek brengen aan uw overleden dierbare. Er is veel aandacht besteed aan het creëren van een huiselijke sfeer om rustig met elkaar samen te kunnen zijn en zaken rondom het afscheid te kunnen regelen. Koffie, thee en frisdrank zijn voorhanden. Vanzelfsprekend mag u ook zelf etens- en drinkwaren meenemen en nuttigen in de familiekamer. Er is een cd-speler aanwezig om uw eigen passende muziek af te spelen en er zijn waxinelichtjes aanwezig om een kaarsje te kunnen branden. Kaarslicht staat immers symbool voor de verbinding en het geeft licht en warmte.

Familiekamer Familiekamer

Ook kan uw dierbare worden opgebaard in onze sfeervol ingerichte aula.  Hierbij is bezoek uitsluitend op afspraak mogelijk.

Condoleance en plechtigheid

Het is ook mogelijk om de condoleance in Het Uitvaarthuys te laten plaatsvinden. Dankzij de centrale ligging aan een doorlopende straat in het centrum van Borne is Het Uitvaarthuys vanuit alle richtingen goed bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid in de omgeving. Wij denken graag met U mee om de condoleance zo persoonlijk mogelijk in te vullen.

Voor intieme plechtigheden (tot 35 personen) is Het Uitvaarthuys in Borne ook bijzonder geschikt. Indien er meer dan 35 personen uitgenodigd worden voor de plechtigheid zal deze op een andere locatie plaatsvinden. In onze directe omgeving zijn daarvoor tal van mogelijkheden. Vanzelfsprekend denken wij hierin graag met u mee.

Condoleance- en plechtigheid ruimte