Konink Uitvaartbegeleiding is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten. Persoonlijk, integer en respectvol zijn voor ons de kernwoorden.

 

Het ontstaan

Konink Uitvaartbegeleiding bestaat uit het echtpaar Marco Konink en Jessica Konink-ten Voorde. Zij zijn, als derde generatie, de opvolgers van Marco zijn ouders Wim en Lidy Konink. Wim en Lidy Konink waren op hun beurt de opvolgers van (groot)vader Jan Konink. Jan Konink had sinds 1945 een stalhouderij aan de Beerninksweg in Borne, alwaar het allemaal is begonnen.

 

Het team van Konink Uitvaartbegeleiding

De jarenlange ervaring, betrokkenheid en punctualiteit staan garant voor een afscheid in stijl, geheel passend bij de wensen van de overledene en/of nabestaanden.

Ons team bestaat uit drie gediplomeerde en representatieve uitvaartleiders: Jessica Konink-ten Voorde, Frank van der Kolk en Marcel Koops. In samenwerking met ons eigen betrokken uitvaartverzorgingsteam zijn wij u graag behulpzaam bij het verzorgen van de uitvaart van uw overleden dierbare. Wij ontzorgen nabestaanden, zodat zij bezig kunnen zijn met wat op dat moment belangrijk is; afscheid nemen.

 

Contact

Op deze website vindt u veel informatie over onze werkwijze en over de vele mogelijkheden die Konink Uitvaartbegeleiding en ons uitvaartcentrum Het Uitvaarthuys te bieden heeft. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, dan beantwoorden we al uw vragen.  Wij zijn telefonisch bereikbaar via 074-2670054 en per mail via info@koninkuitvaartbegeleiding.nl.

 

Uitvaartleider Konink Uitvaartbegeleiding