Ons uitvaartcentrum Het Uitvaarthuys in Borne, is een monumentaal pand gelegen aan de Stationsstraat 9 in Borne. Het kent een rijke en interessante historie. Dit voormalig badhuis werd in 1919 in opdracht van L.S.J. Spanjaard gebouwd voor de arbeiders van Stoomspinnerijen- en weverijen Spanjaard. In 2013 heeft Familie Konink het pand kunnen kopen. Na een grondige verbouwing, met respect voor de vele karakteristieke elementen, is het prachtige historische gebouw vanaf 2014 dienst gaan doen als uitvaartcentrum Het Uitvaarthuys.

Ons uitvaartcentrum is met zorg en aandacht ingericht. Het biedt u als nabestaanden de mogelijkheid om er uw dierbare overledene te laten verblijven tot aan de dag van de uitvaart. U kunt er in alle rust afscheid nemen van uw dierbare en belangstellenden en/of betrokkenen ontvangen. Daarnaast biedt ons uitvaartcentrum de mogelijkheid om een condoleance en/of dienst te laten plaatsvinden.

Het Uitvaarthuys is gelegen in het centrum van Borne en is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid, zowel voor de deur als op diverse omliggende parkeerplaatsen. Vergeet bij het parkeren binnen de blauwe zone niet uw blauwe parkeerschijf achter uw autoruit te leggen.

Lees hier meer over alle mogelijkheden die uitvaartcentrum Het Uitvaarthuys te bieden heeft.

Ons uitvaartcentrum Het Uitvaarthuys Borne