Konink Uitvaartbegeleiding staat voor uitvaartbegeleiding met aandacht voor de overledene en zijn of haar dierbaren. Voor een afscheid in stijl, met respect, aandacht en betrokkenheid staan onze gediplomeerde uitvaartleiders garant. Hun streven is zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen, zodat u achteraf terug kunt kijken op een waardig en persoonlijk afscheid.

Na een overlijden moet er ineens veel besproken en geregeld worden. Het rouwdrukwerk, de locatie en alles rondom de plechtigheid zijn slechts enkele voorbeelden. Het organiseren van een mooie en respectvolle uitvaart kost veel aandacht en tijd. Onze uitvaartleiders zijn er voor de nabestaanden en ontzorgen hen waar mogelijk (en waar gewenst).

Onze uitvaartleiders houden het overzicht en nemen veel werk uit handen. Zo kunnen de nabestaanden in de dagen na een overlijden bezig zijn met wat op dat moment voor hen het belangrijkst is; afscheid nemen van hun overleden dierbare.

Uitvaartbegeleiding

Nabestaanden krijgen altijd rechtstreeks contact met een van onze uitvaartleiders. Bij Konink Uitvaartbegeleiding bent u dan ook verzekerd van een persoonlijke aanpak. Van het eerste contactmoment tot aan het definitieve moment van afscheid is de betreffende uitvaartleider het vaste aanspreekpunt van de familie. De uitvaartleider zal in die dagen regelmatig bij de nabestaanden aanwezig zijn om alles rondom het afscheid en de uitvaart te bespreken. Op de dag van de uitvaart zorgt onze uitvaartleider er voor dat alles respectvol en naar wens verloopt.

Een mooi, persoonlijk en respectvol afscheid biedt immers steun en troost in de periode na het afscheid.