Steeds meer mensen hebben de behoefte om mee te denken en beslissingen te nemen over de invulling van hun eigen uitvaart.

Konink Uitvaartbegeleiding vindt het dan ook van essentieel belang mensen die mogelijkheid te bieden via een boekje genaamd: “Wensen voor wanneer mijn levensboek wordt gesloten”.

Dit boekje bevat uitgebreide informatie omtrent de uitvaart, vóór, tijdens en na een overlijden. Zie het als een soort leidraad om uw persoonlijke wensen en verlangens met betrekking tot uw uitvaart kenbaar te maken.

Heeft u speciale wensen voor uw uitvaart? Leg deze dan vast in ons Wensenboekje. Niet alleen voor uzelf, maar vooral voor uw nabestaanden. Met het vastleggen van uw wensen neemt u hen zorgen uit handen en wordt het afscheid nog persoonlijker. Een goed rouwproces begint met een passend afscheid, dat kan bijdragen bij de verwerking van het verlies van een dierbare.

Vraag geheel vrijblijvend ons wensenboekje per mail aan. Uw aanvraag kan gericht worden aan info@koninkuitvaartbegeleiding.nl

Wensenboekje Konink Uitvaartbegeleiding